Första natten i huset


Nu har vi sovit den första natten i huset. När husse och matte gick och la sig var Folke inte ett dugg trött. Han sprang istället runt och testade alla nya platser där han kunde ligga. Sen sprang han även upp på sitt rum på övervångingen och hämtade ett ben som han hade fått dagen innan (det kanske finns hopp om ett minne i den där hunden =)). Men till slug gick Folke och la sig i soffan (som han brukar göra). Resten av natten sov alla som stockar och vaknade motvilligt när klockan ringde.

Vi hade tänkt lägga upp lite nu och då bilder. Men vi kom på att vi inte har tagit så många "nu" bilder så dem kommer så småning om. Men några då bilder får ni se i alla fall samt några bilder från flytten.


För ett år sedan
För drygt ett år sedan, vardagsrum/matsal

För ett år sedan

Här står vi i det gamla/nya köket och tar kort mot öppna spisen och v-rum/matplats
För ett år sedan

Det känns lite konstigt att titta tillbaka på alla bilder.
För ett år sedan
Folke för drygt ett år sedan. Han sitter i hallen och trängs med elementrören.Marcus tar ner ytterväggen, här blir öppningen till utbyggnaden (som inte är klar än)

När det är fullt i bakluckan får Folke sitta fram. Som tur är åkte vi inte långa sträckan.


Maria dammar och härjar i källaren. Snart dags att lägga klinker i tvättstugan.


Folke fastnar med huvudet i kattkojan. Så går det nicke nyfiken =]


Folke hjälper till att tapetsera (vi fick lov att beställa en rulle till)Folke sover gott i mattes knä efter en lång dags packande och flyttande.


Har ni vägarna förbi Ludvika så vet ni vart ni ska stanna till och dricka en kopp kaffe!

RSS 2.0