Hej go vänner!

Nu ska vi nog få lite mer fart på den här bloggen igen. Vi har ju flyttat in huset nu och har bott här...ja vad blir det nu...ca 3 veckor? Kanske till och med en månad. Jag har ingen vidare koll, man tappar liksom räkningen på dagar och veckor. Vi har inte haft internet sedan vi flyttade så därför har det varit näst intill omöjligt att hinna med eller kunna uppdatera bloggen, men igår fick igång det! :) ( måste erkänna att det har varit ganska skönt att INTE ha internet, även om man liksom hamnar utanför samhället, men det är lite skönt att ha det tillbaka igen )

Har inga bilder för tillfället, alla ligger kvar på kameran som däremot är närmare full... Skulle behöva ett par dagar ledig från jobbet för att ha tid att lägga över dem :P haha! Det har nämligen hänt så otroligt mkt sedan sist, inte bara i huset utan även annat.

Vi har ju börjat på allmänlydnadskurs och det känns GRYMT bra! Vilken skillnad på instruktör mot valpkursen. Vi är jätte nöjda nu. Jag var nyss ute med Folke och tränade lite lydnad "stanna kvar ". Det har nä'mligen gått sisådär med det på kursen. Första gångerna gick det bra, men de sista har det inte gått lika bra. Han vill gärna följa efter mig eller Marcus, men som tur är springer han i alla fall inte fram till de andra hundarna. Det är ju alltid något. Men nu var vi ute och tränade lite på det och det gick ju prima skinka! Han fick sätta sig fin bredvid mig sedan kommenderade jag " Stanna kvar" och gick ca 15 m fram, väntade 20 sek och sedan passerade jag honom och ställde mig bakom, stannade ca 10 sek och gick fram och berömde. Sen gjorde vi lika när han skulle ligga kvar. När jag gick bakom vände han sig om med huvude och lade sig sedan platt på en sidan med huvudet ner. Haha! Men de andra gångerna gick det klockrent. Hoppas det går lika bra på kursen i morgon... =)

Ikväll invigde jag min nya köksassisten som är sååååååå otroligt fin! Jag älskar den redan! Det var som en dröm att göra en deg till bröd. Nu ska jag baka ut det och se om det är ätbart :P
Till helgen ska jag nog baka på surdegsgrunden som vi återupplivat. Hoppas den lever sóm den ska!

Over and out

RSS 2.0