Nu är det inget misstag längre...

Förra veckan började Folke lyfta på benet när han var ute på promenad. För det första gjorde han det bara med husse (matte hade lite svårt att tro på husse till en början). Första gången hände det mot ett träd, husse gnugga sina ögon och tänkte "jaja Folke gör ju konstiga saker tidigt på morgonen...". Sedan var det inte förän dagen efter Folke lyfte på benet igen mot en buske. Hmmm vi har ju läst i valpkompendiet att valparna ska börja lyfta på benet snart men husse trodde fortfarande att det var ett misstag och att Folke bara hade lite svårt med balanasen. Sen dröjde det en dag innan han gjorde det igen. Och nu gjorde ha det två gånger på en och samma prommis! Nu är det inget misstag längre tänkte husse. Folke börjar bli en stor kille som lyfter på benet. Men det ska tilläggas att det är långt ifrån varje gång han lyfter på benet, max ett par gånger per dag. Men vi förstår mycket väl att han vill lyfta på benet. Det kan inte vara lätt att sitta på huk så länge som han pinkar (typ en minut) när han börjar närma sig 30 kg sträcket =D

Tillslut kan vi tillägga att Folke nu även har visat matte hur man balanerar på tre ben och kissar =D

Kommentarer
Postat av: Eva

Hihi visst ser de underbara ut första ggr de lyfter på benet:) De prickar ju inte helt rätt heller ibörjan....Silo lyfter benet första ggr på hans 6 månaders dag!! men visst inte lyfte han på benet varje gång efter det men det var då det började:) Här ser vi inga sådana tendenser ännu.

2011-06-07 @ 14:55:10
URL: http://www.beauceroner.se
Postat av: Mona med Frodo

Ojoj, vad tidig Folke är! Frodo har inte ens tänkt tanken... Han kissar jättelänge, med snyggt hukande höfter. Däremot har vi helt klart sett en tendens till att han ska revirpinka EFTER att han har kissat på riktigt: han kissar till exempel i gathörn och intill stora stenar.

2011-06-08 @ 11:05:25
Postat av: Karin och Athena

Liten börjar bli stor;-)

2011-06-08 @ 18:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0