Kamp och lekhelgen! :DLektionen börjar. Det är dags att se föremålsintresset och självklart hade vi tagit med MONKI =)And there he goes. Heja FOLKE! Hämta MONKI!Han gjorde det! Vad duktig du är grabben! ( man var ju liiite nervös.... hehe ) Men "klassens ljus" klarade biffen =PFolkes brorsa Frodo var självklart med och han klarade sig galant! Så fin! De är väldigt lika måste jag säga.Här sitter Husse och har det bra.Åskådarläktaren var full av uppmärksamma elever som hejade på.Här satsas det  för fullt!Så duktiga hundar! :D Att de kan vara still på ett ställe... kommer det med åldern?Här kampas det!Så här ska det gå till säger brorsan Figo.Sitter så fint.Men Folke kan han med =P Men det är en lång väg kvar att gå...Här är en hund som vet hur man tar livet med ro.
Bustajm med brorsorna!!!!! Se så fina de är! Vilka vackra hundar. Men vem är vem? =P

Nu ska du allt få!!! Tror det är Folke som attackerar....Man kan inte vara hundra.

Det var en underbar helg med mycket kul och en väldigt bra instruktör! Folke tyckte det var grymt kul, speciellt att leka med brorsorna! :D Andra dagen testade vi lägga spår. Målet var MONKI! Folke förstod inte riktigt vad som var meningen med det hela. Det är ju inte lätt att veta om man aldrig gjort det förut. Men han började ana vad som var meningen mot slutet av spåret och han hittade apan! Sen provade vi en sökruta. Nu är det ju så att valpar har ganska kort minne så när sökobjektet var utlagt, Folke fått vittring på det och kommit tillbaka till kanten av rutan hade han ju glömt bort att det fanns något där ute =P haha! Men med lite hjälp fann han även det målet :D Så nu är vi taggade att lägga spår så fort vi får tid över. Det är ju tyvärr ganska mycket att göra just nu med totalrenoveringen av huset så att vi förhoppningsvis får flytta in till jul eller nyår... Folke är med och hjällper till varje dag. Han sköter sig riktigt bra och kan springa lös i trädgården utan att rymma! Idag fick han två nya lekkompisar då grannpojken och hans kompis kom över och sparkade boll med Folke. Men det tog på krafterna för nu ligge han som i koma på golvet. Undrar om vi kommer få bära in honom till bädden i kväll?
Kommentarer
Postat av: Mona med Frodo

Vilken superfin bild på Peter och Wilma! Och förstås de söta brorsorna - tänk att de är så lika! Verkligen urgulliga :-)Vad schysst av grannpojkarna att komma över och leka med Folke - det tycker jag var hyggligt, så att han slapp titta på renovering hela tiden utan kunde jaga en fotboll istället. Förstår om han är trött efteråt! Frodo gillar innebandy. Han till och med tar bollen i munnen och lägger den i målet, vilket ALLTID ger applåder från åskådarna som knappt tror sina ögon.Vad skönt det måste vara att ha en stor tomt att släppa hunden på. Här finns inte många kvadratmeter och Frodo springer ibland in till grannen (som INTE uppskattar det).

2011-06-08 @ 11:10:59
Postat av: Maria o Folke

Ja, det är grymt bra med de grannarna =) Men jag har dem under strikt uppsikt för Folke är ju ändå valp ännu och VÄLDIGT busig( ibland ganska våldsam...) Ja det är en bra tomt =) Ska bli underbart när vi väl kan flytta in!!!!

2011-06-10 @ 22:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0